Kyocera ECOSYS PA5500X Laserprinter – Monokrom – Laser

7.457 kr.

Oplev ekstrem pålidelighed og imponerende udskriftskvalitet med Kyocera ECOSYS PA5500X laserprinter. Ideel til travle kontorer.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380768726 Kategori:

Tag din virksomheds produktivitet til nye højder med Kyocera ECOSYS PA5500X laserprinter. Denne topmoderne monokrome laserprinter er designet til at håndtere selv de mest krævende udskriftsopgaver med lethed og præcision.

Med en imponerende udskriftshastighed på op til 55 sider pr. minut behøver du aldrig vente længe på dine dokumenter. Du kan nu øge din effektivitet og spare dyrebar tid i din travle arbejdsdag. Denne printer er ideel til kontorer, der kræver hurtig og pålidelig udskrivning af store mængder dokumenter.

Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi leverer Kyocera ECOSYS PA5500X skarpe og klare udskrifter hver gang. Du vil nyde professionelle resultater med hver eneste udskrift, uanset om det er tekstdokumenter, præsentationer eller grafik.

Printerens avancerede funktioner inkluderer automatisk duplexudskrivning, hvilket gør det nemt at spare papir og skabe miljøvenlige udskrifter. Den generøse papirkapacitet på op til 600 ark betyder, at du kan udskrive store opgaver uden konstant at skulle genopfylde papirbakken.

Kyocera ECOSYS PA5500X er ikke kun kraftfuld, den er også pålidelig og holdbar. Med Kyoceras Life Plus-garanti får du ekstra ro i sindet med 3 års garanti på din printer.

Bliv en del af den digitale revolution med Kyocera ECOSYS PA5500X laserprinter og oplev, hvordan den kan bringe din virksomheds produktivitet og effektivitet til nye højder. Bestil din printer i dag og opdag, hvorfor Kyocera er valget for professionelle, der kræver det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera ECOSYS PA5500X Laserprinter – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.