Kyocera Ecosys P6230cdn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 1200 X 1200 Dpi – Op Til 30 Spm (Mono) / Op Til 30 Spm (Farve) – Kapacitet: 6

11.650 kr.

Kraftfuld farvelaserprinter med høj hastighed og duplexfunktion. Perfekt til travle kontorer med behov for professionel udskrivning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900600786796 Kategori:

Med Kyocera Ecosys P6230cdn printer du ikke bare – du skaber kunst på papir. Denne farvelaserprinter er designet til at levere enestående udskrivningskvalitet og pålidelighed, som sætter en ny standard for dine udskrivningsbehov. Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi kan du være sikker på, at dine tryksager vil skinne med skarpe detaljer og livlige farver.

Med en imponerende hastighed på op til 30 sider pr. minut både i sort-hvid og farve behøver du ikke længere at bekymre dig om at være bagud med dine udskrifter. Den automatiske duplexfunktion gør det nemt at reducere papirspild og skåne miljøet samtidig med, at den øger din effektivitet.

Kyocera Ecosys P6230cdn er ikke bare en printer – den er en partner i dine kreative projekter. Med mulighed for udskrivning i A4- og Legal-størrelse kan du skabe alt fra professionelle dokumenter til farverige præsentationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med en papirkapacitet på op til 600 ark behøver du ikke bekymre dig om hyppige påfyldninger, så du kan fokusere på dit arbejde.

Denne printer er ikke bare en investering i dine udskrivningsbehov, men også i miljøet. Med Kyoceras unikke Ecosys-teknologi sparer du både energi og ressourcer, mens du stadig kan nyde den høje ydeevne. Du kan trygt stole på, at Kyocera Ecosys P6230cdn leverer resultater, der overgår dine forventninger.

Tag dine udskrifter til det næste niveau med Kyocera Ecosys P6230cdn og oplev, hvordan en printer kan være mere end bare en maskine – den kan være din kreative partner i hverdagen. Sæt fart på dine projekter, spar tid og ressourcer, og lad din kreativitet skinne igennem med Kyocera Ecosys P6230cdn – en printer, der gør en forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera Ecosys P6230cdn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 1200 X 1200 Dpi – Op Til 30 Spm (Mono) / Op Til 30 Spm (Farve) – Kapacitet: 6”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.