Kyocera ECOSYS M5526cdn Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

5.566 kr.

Fremragende udskriftskvalitet i farve og sort-hvid, energieffektivitet og pålidelighed, alt-i-én løsning til kontoret hos Kyocera ECOSYS M5526cdn.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380832809 Kategori:

Tag din produktivitet til nye højder med Kyocera ECOSYS M5526cdn Laserprinter Multifunktion med Fax. Denne avancerede multifunktionsprinter er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende professionelle brugere.

Med en imponerende hastighed på op til 26 sider pr. minut både ved kopiering og udskrivning kan du effektivt håndtere store udskriftsjob med lethed. Denne printer leverer skarpe og klare farveudskrifter takket være den avancerede laser teknologi, hvilket giver dine dokumenter et professionelt udseende hver gang.

Kyocera ECOSYS M5526cdn har en generøs papirkapacitet på op til 300 ark, hvilket reducerer behovet for hyppige påfyldninger og sikrer en kontinuerlig arbejdsproces. Du kan også nemt printe fra og scanne til en række forskellige medier, herunder A4 og Legal, hvilket gør det til en alsidig løsning til ethvert kontormiljø.

Med indbygget faxfunktion har du mulighed for hurtigt at sende vigtige dokumenter direkte fra din printer uden at skulle bruge ekstra udstyr. Den indbyggede Gigabit LAN og USB 2.0 forbindelse sikrer en pålidelig og stabil forbindelse til dit netværk, så du kan dele printeren nemt med kollegaer og venner.

Kyocera er kendt for deres pålidelige og holdbare produkter, og ECOSYS M5526cdn er ingen undtagelse. Med en lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse kan du være sikker på, at denne printer vil være en pålidelig partner i mange år fremover.

Så hvis du leder efter en pålidelig, effektiv og alsidig printer til dit kontor eller hjemmekontor, så er Kyocera ECOSYS M5526cdn det perfekte valg. Tag kontrol over dine udskriftsbehov og skab professionelle resultater med denne imponerende laserprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera ECOSYS M5526cdn Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.