Epson EcoTank ET-16150 – printer – farve – blækprinter

7.483 kr.

Den innovative Epson EcoTank ET-16150 er den ultimative printer med utrolig lave omkostninger og høj ydeevne. Oplev friheden ved at printe uden bekymringer.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900739767704 Kategori:

Tag din produktivitet til nye højder med Epson EcoTank ET-16150 blækprinter. Med Epsons avancerede teknologi og imponerende farveudskrivning er denne printer det perfekte valg til dit kontor eller virksomhed.

Med EcoTank-teknologien slipper du for besværet med løbende udskiftning af blækpatroner. Den rummelige blæktank giver dig mulighed for at udskrive op til utrolige 10.500 sort-hvide sider eller 21.000 farvesider, før du behøver at tanke op igen. Dette betyder færre afbrydelser og mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig og din virksomhed.

Den høje printkvalitet sikrer skarpe og detaljerede udskrifter hver gang. Med en imponerende opløsning på op til 4800 x 1200 dpi får du professionelle resultater, uanset om du udskriver dokumenter, fotos eller grafik. Den hurtige udskrivningshastighed på op til 25 sider pr. minut i sort-hvid og farve gør det let at få tingene gjort uden unødig ventetid.

EcoTank ET-16150 er designet til at være brugervenlig og pålidelig. Den intuitive touchscreen gør det let at navigere gennem printerens funktioner, og den trådløse tilslutning giver dig friheden til at udskrive fra en række enheder uden besvær. Du kan også nyde fordelene ved dobbeltsidet udskrivning, der sparer papir og reducerer miljøpåvirkningen.

Med Epson EcoTank ET-16150 blækprinter får du ikke kun en pålidelig og effektiv printer, men også en partner, der hjælper dig med at nå dine mål og skabe professionelle resultater. Gør din arbejdsdag lettere og mere produktiv med denne avancerede blækprinter fra Epson. Med Epson ved din side er du sikret kvalitet, pålidelighed og innovation i hvert eneste udskrift. Se lysere på fremtiden med Epson EcoTank ET-16150 blækprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epson EcoTank ET-16150 – printer – farve – blækprinter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.