HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter – Farve – Laser

29.727 kr.

Få skarpe farver og hurtig udskrivning med HP Color LaserJet M856dn. Perfekt til travle kontorer med behov for pålidelig printkvalitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800314805240 Kategori:

Den HP Color LaserJet Enterprise M856dn laserprinter er det ultimative værktøj til effektiv printning i farver og sort-hvid. Denne topmoderne printer leverer imponerende printkvalitet med en opløsning på op til 1200 x 1200 dpi, hvilket sikrer skarpe og klare billeder og tekst hver gang.

Med en imponerende hastighed på op til 56 sider pr. minut, kan du være sikker på at dine printjobs bliver udført hurtigt og effektivt. Denne printer er ideel til travle kontormiljøer, hvor der er behov for store mængder print med høj præcision og kvalitet.

HP Color LaserJet Enterprise M856dn er designet til at imødekomme behovene hos moderne virksomheder med dens avancerede funktioner og pålidelige ydeevne. Den har en stor papirkapacitet på op til 650 ark, hvilket minimerer behovet for konstant påfyldning af papir og holder dine printjobs kørende problemfrit.

Med duplex-printfunktionen kan du nemt lave dobbeltsidede print, hvilket sparer papir og reducerer dine omkostninger. Desuden har denne printer USB 2.0, Gigabit LAN og USB 2.0 vært tilslutningsmuligheder, så du nemt kan tilslutte den til dit netværk eller direkte til din computer.

Uanset om du har brug for at printe rapporter, præsentationer, brochurer eller andre dokumenter, vil HP Color LaserJet Enterprise M856dn levere professionelle resultater hver gang. Med denne printer kan du være sikker på at få imponerende print af høj kvalitet, der vil imponere dine kollegaer og kunder.

Så hvis du leder efter en pålidelig og effektiv laserprinter til din virksomhed, så er HP Color LaserJet Enterprise M856dn det perfekte valg. Med dens enestående printkvalitet, imponerende hastighed og avancerede funktioner, vil denne printer være en uvurderlig ressource i dit daglige arbejde. Investér i kvalitet og effektivitet med HP Color LaserJet Enterprise M856dn laserprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.