HP LaserJet Enterprise Flow MFP 6800zfsw Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

55.021 kr.

Optimer din arbejdsdag med HP LaserJet Enterprise Flow MFP 6800zfsw. Effektiv print- og scanningsfunktion, farvekvalitet og integreret fax.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801339398512 Kategori:

Med HP LaserJet Enterprise Flow MFP 6800zfsw laserprinter får du den ultimative multifunktionsprinter, der kombinerer imponerende farveudskrivning i laser med en lang række avancerede funktioner. Denne prisvindende printer er designet til at imødekomme behovene i selv de mest krævende kontormiljøer og leverer enestående udskriftskvalitet og pålidelighed.

Med en imponerende udskriftshastighed på op til 52 sider pr. minut er denne printer ideel til travle arbejdsgrupper og kontorer med høje udskriftsvolumener. Du kan stole på, at dine dokumenter bliver leveret med skarpe tekst og livlige farver takket være den avancerede laserudskrivningsteknologi, som HP er kendt for.

Den integrerede faxfunktion gør det nemt at sende og modtage dokumenter direkte fra din printer, hvilket eliminerer behovet for ekstra udstyr og forenkler din arbejdsgang. Med en stor papirkapacitet på op til 1750 ark kan du køre store udskriftsopgaver uden afbrydelser, og den automatiske dokumentføder gør det let at kopiere og scanne flere sider hurtigt og effektivt.

Med indbygget Gigabit LAN, USB 3.0 og USB 2.0 vært tilslutningsmuligheder kan du nemt dele printeren med dine kollegaer og tilslutte den til en række enheder. Den intuitive touchskærm gør det nemt at navigere gennem printerens funktioner og indstillinger, og den avancerede sikkerhedsfunktion sikrer, at dine fortrolige dokumenter forbliver beskyttede.

Investér i HP LaserJet Enterprise Flow MFP 6800zfsw laserprinter og oplev en ny æra af udskrivningseffektivitet og pålidelighed. Uanset om du har behov for at udskrive professionelle dokumenter, farverige præsentationer eller skarpe billeder, vil denne printer levere resultater i topklasse hver gang. Tag din printoplevelse til det næste niveau med denne avancerede multifunktionsprinter fra HP.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet Enterprise Flow MFP 6800zfsw Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.