,

Lexmark CX431adw (40N9470) Up to 26 ppm (printing) Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

4.179 kr.

Fremragende Lexmark CX431adw laserprinter med hurtig udskrivningshastighed og alsidige funktioner. Ideel til effektivt kontorarbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800324357020 Kategorier: ,

Lexmark CX431adw (40N9470) er ikke bare en almindelig printer – det er en kompleks og effektiv multifunktionsprinter, der vil revolutionere din måde at arbejde på. Med denne avancerede laserprinter kan du opnå utrolige udskriftsresultater i både farver og sort-hvid. Den imponerende hastighed på op til 26 sider pr. minut betyder, at du aldrig behøver at vente længe på dine vigtige dokumenter.

Med en imponerende maksimal opløsning på 2400 x 600 dpi leverer Lexmark CX431adw skarpe og professionelle udskrifter hver gang. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller fotos, vil denne printer sikre, at dine materialer ser fejlfrie ud med levende farver og detaljerede billeder.

Denne multifunktionsprinter har et intuitivt brugergrænseflade, der gør det let at navigere mellem de forskellige funktioner, herunder udskrivning, scanning, kopiering og endda fax. Med indbygget Wi-Fi og Gigabit LAN-forbindelse kan du nemt tilslutte din enhed fra hvor som helst på kontoret og dele den med dine kolleger.

Med en papirkapacitet på 250 ark behøver du ikke konstant at fylde papir i maskinen, hvilket sparer dig tid og frustration. Duplex-udskrivning gør det muligt for dig at udskrive på begge sider af papiret og reducere spild, samtidig med at du skåner miljøet.

Lexmark CX431adw er designet til at være driftssikker og holdbar, hvilket gør den til et pålideligt redskab i enhver travl arbejdsplads. Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, vil denne printer hjælpe dig med at få dine opgaver klaret med lethed og effektivitet.

Tag din udskrivning til det næste niveau med Lexmark CX431adw og oplev en ny standard for professionel udskrivning. Investér i dette kraftfulde værktøj og gør din arbejdsdag mere produktiv og problemfri. Med Lexmark CX431adw ved din side er mulighederne uendelige, og din kreativitet kan flyde frit. Gør dig klar til at opleve enestående udskriftskvalitet og enkel betjening med denne banebrydende multifunktionsprinter fra Lexmark.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CX431adw (40N9470) Up to 26 ppm (printing) Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.