,

Lexmark CS730de – printer – farve – laser

6.071 kr.

Få knivskarpe farveudskrifter med Lexmark CS730de laserprinter. En driftssikker og effektiv løsning til din virksomhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901136334147 Kategorier: ,

Lexmark CS730de er en af markedets mest imponerende laserprintere, der leverer enestående udskrifter med professionel kvalitet. Denne printer er skabt til virksomheder, der kræver pålidelighed, effektivitet og høj ydeevne i deres daglige printopgaver.

Med en imponerende farvekvalitet og en opløsning på op til 1200 x 1200 dpi vil dine dokumenter og billeder skinne med skarphed og detaljerigdom. Uanset om du udskriver farverige præsentationer, skarpe tekstdokumenter eller grafikintensive projekter, vil Lexmark CS730de sikre, at dine udskrifter altid ser professionelle ud.

Den store papirkapacitet på op til 650 ark betyder, at du kan printe store job uden at skulle fylde papir på maskinen konstant. Den hurtige udskrivningshastighed på op til 33 sider pr. minut sikrer, at du ikke behøver at vente længe på dine print, selv når du har travlt.

Lexmark CS730de er også utrolig brugervenlig med sit intuitive touchskærm-display, der gør det let at navigere mellem forskellige funktioner og indstillinger. Den avancerede sikkerhedsfunktion sikrer, at dine fortrolige dokumenter forbliver beskyttede.

Med denne printer er du sikret en pålidelig og holdbar løsning til dine printbehov, der vil hjælpe din virksomhed med at opretholde effektiviteten og produktiviteten. Invester i Lexmark CS730de og oplev den perfekte kombination af kvalitet, hastighed og pålidelighed, der vil løfte din printoplevelse til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CS730de – printer – farve – laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.