Datamax Mp-Series Nova6 Tt – Labelprinter – Termisk Overførsel – Rulle (17,5 Cm) – 200 Dpi – Op Til 200 Mm/Sek – Usb, Lan, Seriel (X92-00-030000)

35.782 kr.

Opgrader din arbejdsplads med Datamax Mp-Series Nova6 labelprinter. Hurtig, præcis og alsidig til ethvert behov. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901377278287 Kategori:

Eksklusiviteten og effektiviteten ved Datamax Mp-Series Nova6 Tt labelprinter er uden tvivl en bragende succes på markedet. Med dens termiske overførselsteknologi og en imponerende printkapacitet på op til 200 mm/sekund, sætter denne labelprinter en ny standard for professionel etiketudskrivning.

Forestil dig at have muligheden for at designe og udskrive skarpe, klare og holdbare etiketter på bare få øjeblikke – dette er præcis, hvad Datamax Mp-Series Nova6 Tt labelprinter tilbyder. Med en imponerende opløsning på 200 dpi kan du være sikker på, at dine etiketter bliver skarpe og letlæselige, uanset om du har brug for at udskrive strekkoder, produktinformation eller adresseskilte.

Med en bredde på op til 17,5 cm har du masser af plads til at designe dine etiketter præcis, som du ønsker det. USB, LAN og seriel forbindelser giver dig ekstra fleksibilitet og mulighed for at tilslutte din labelprinter til forskellige enheder og netværk, hvilket gør det nemt at integrere den i din eksisterende arbejdsproces.

Denne labelprinter er ikke kun innovativ og avanceret, men den er også utrolig brugervenlig. Med en brugervenlig grænseflade kan du nemt navigere gennem printerens funktioner og indstillinger, hvilket sparer dig tid og sikrer en problemfri udskrivningsproces.

Uanset om du arbejder i et travlt lagermiljø, en detailbutik eller et kontor, vil Datamax Mp-Series Nova6 Tt labelprinter være din pålidelige følgesvend. Lad den revolutionere dine udskrivningsbehov og hjælpe dig med at skabe professionelle og imponerende etiketter hver gang.

Investér i kvalitet, effektivitet og pålidelighed med Datamax Mp-Series Nova6 Tt labelprinter – tag din etiketudskrivning til det næste niveau i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Datamax Mp-Series Nova6 Tt – Labelprinter – Termisk Overførsel – Rulle (17,5 Cm) – 200 Dpi – Op Til 200 Mm/Sek – Usb, Lan, Seriel (X92-00-030000)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.